Szeptember utolsó péntekére időzítette egyik kiemelt ügyfelünk, az AVL az éves csapatépítő rendezvényét, - a 200 fős AVL Napot - aminek megszervezésével és lebonyolításával a  Merlin csapatát bízta meg. Volt főzőverseny, Segway-pálya, falmászás és még Brains koncert is, gyakorlatilag egy saját fesztiválon bulizhattak újra együtt a dolgozók.

 

Bővebben ...

2021-ben is 20 millió forinttal támogatta a Richter Gedeon Nyrt. azt az öt nyertes csapatot, akik ezáltal lehetőséget kaptak a pályázataikban bemutatott terveik megvalósítására. A virtuális díjátadóhoz szükséges animáció elkészítése és a zsűri kisfilmjeinek vágása is a mi feladatunk volt, valamint ügynökségünk készíti a csapatok megvalósuló projektjeit bemutató filmeket is, melyeket az októberi Richter Anna Díj gálán láthat majd a közönség. 

 

Bővebben ...

2020. a bizonytalanság és kihívások éve volt, sok vállalkozás került nehéz helyzetbe. A tavalyi évben indította el az Erste Bank a Merlin Communications-szel együttműködve az első „Köszönöm” kampányát melyben a fogyasztók, vásárlók köszönték meg a hazai kisvállalkozásoknak a pandémia ideje alatt tanúsított kitartást. 

 

Bővebben ...

Az Erste Bank 2 éve indította útjára Power Business hiteleit, melyekkel a hazai mikrovállalkozások növekedését szeretnék segíteni. A kiemelkedően sikeres program lényege, hogy a Power Business hiteleknél nincs szükség tárgyi fedezetre, a bank nem jegyez be jelzálogot, papírokat sem kér, és öt napon belül elbírálja a hitelt.

 

Bővebben ...

Arany és ezüst díjazást nyert a Merlin Communications, Richter Főnix Közösség számára alkotott kampánya az Online Video Award gálán!

 

Bővebben ...