Arany és ezüst díjazást nyert a Merlin Communications, Richter Főnix Közösség számára alkotott kampánya az Online Video Award gálán!

 

Bővebben...

A Kreatív Magazin 2018-as listáján a top 10 PR kampány ötödik helyére sorolta a Merlin Communications Richter Főnix Közösség számára alkotott kampányát. Köszönjük az elismerést!

 

Bővebben...

Ennek apropóján Hollósi Jázmin (muser) Londonba látogatott egy felejthetetlen stúdiólátogatásra, ahol bepillanthatott a sorozat kulisszái mögé, míg a fiatalabb generáció - úgy, mint Bánki Csani és Tóth Kamilla - itthon buzdították rajongóikat, hogy készítsék el saját dalmatafoltos kiegészítőiket.

 

Bővebben...

2019. március 8-án, díjátadó gála keretében került kihirdetésre a Richter a Nőkért program új kezdeményezéseként meghirdetett Richter Anna Díj pályázat 5 nyertes csapata, akik összesen 20 millió forint támogatást kaptak a Richter Gedeon Nyrt.-től innovatív ötleteik megvalósítására. 

 

Bővebben...

Október 15-én debütált a Disney új animációs szuperhős-sorozata a Hős6os: Baymax visszatér, a magyar Disney Csatorna képernyőjén. 

 

Bővebben...