Nem mindennapos promóciós kampány és egy egyedülálló rekordkísérlet lebonyolítása – az év első felében új partnerüknek, a Librinek köszönhetően két különleges projekt megvalósításán is dolgozott a Merlin Communications Magyarország Kft.

 

Bővebben ...

2023-ban is átadásra kerültek a Richter Anna Díjak. Idén márciusban az 5.évad díjazott projektjeinek kiválasztására került sor, ahol a díjátadón levetített, döntős csapatok ötleteit bemutató animációk elkészítése volt a feladatunk, októberben pedig már a díjazott projektek megvalósulását, valamint a 6.évad meghirdetését is ünnepeltük.

 

Bővebben ...

Nagy sikerrel zárult pénteken a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett Magyar Diáksport Napja, amivel egyidőben elindult hivatalosan is az Aktív Iskola program, mely kommunikációjának alakításában aktív szerepünk van. Hoztunk Nektek egy kis ízelítőt a rendezvény hangulatából! :)

 

Bővebben ...

A hazai gyógyszergyártás meghatározó vállalata, a mintegy 50 országban közvetlen jelenléttel bíró, több mint 12 000 főt foglalkoztató Richter Gedeon Nyrt. augusztustól új vállalati image reklámmal lép hazai és nemzetközi piacainak közönsége elé. 

 

Bővebben ...

A hazai gyógyszergyártás meghatározó vállalata, a mintegy 50 országban közvetlen jelenléttel bíró, több mint 12 000 főt foglalkoztató Richter Gedeon Nyrt. májustól új vállalati image reklámmal lép hazai és nemzetközi piacainak közönsége elé. A kampány célkitűzése, hogy megerősítse a Richter készítményeinek világszínvonalú minőségével és megbízhatóságával kapcsolatos fogyasztói percepciót.

 

Bővebben ...