2022-ben újra három inspiráló élettörténetet mutat be a Richter Főnix Közösség programja. Az idei évben olyan tabudöntögető filmeket ismerhetnek meg a kezdeményezés követői, melyek az egyéni sorstörténetek feldolgozása mellett valós társadalmi problémákra is rávilágítanak. A Főnixek életútját bemutató filmek márciustól lesznek elérhetőek a Richter a Nőkért Facebook és YouTube csatornáján, valamint a weboldalon.*

 

Bővebben ...

2021 év végén, nyílt tenderen nyerte el az ügynökség az MSSZ, azaz a Magyar Sörgyártók Szövetségének 2022-es évi megbízását, aminek apropója a szövetség megalapításának 30. évfordulója.

 

Bővebben ...

Szeptember utolsó péntekére időzítette egyik kiemelt ügyfelünk, az AVL az éves csapatépítő rendezvényét, - a 200 fős AVL Napot - aminek megszervezésével és lebonyolításával a  Merlin csapatát bízta meg. Volt főzőverseny, Segway-pálya, falmászás és még Brains koncert is, gyakorlatilag egy saját fesztiválon bulizhattak újra együtt a dolgozók.

 

Bővebben ...

2021-ben is 20 millió forinttal támogatta a Richter Gedeon Nyrt. azt az öt nyertes csapatot, akik ezáltal lehetőséget kaptak a pályázataikban bemutatott terveik megvalósítására. A virtuális díjátadóhoz szükséges animáció elkészítése és a zsűri kisfilmjeinek vágása is a mi feladatunk volt, valamint ügynökségünk készíti a csapatok megvalósuló projektjeit bemutató filmeket is, melyeket az októberi Richter Anna Díj gálán láthat majd a közönség. 

 

Bővebben ...

2020. a bizonytalanság és kihívások éve volt, sok vállalkozás került nehéz helyzetbe. A tavalyi évben indította el az Erste Bank a Merlin Communications-szel együttműködve az első „Köszönöm” kampányát melyben a fogyasztók, vásárlók köszönték meg a hazai kisvállalkozásoknak a pandémia ideje alatt tanúsított kitartást. 

 

Bővebben ...