2023-ban is átadásra kerültek a Richter Anna Díjak. Idén márciusban az 5.évad díjazott projektjeinek kiválasztására került sor, ahol a díjátadón levetített, döntős csapatok ötleteit bemutató animációk elkészítése volt a feladatunk, októberben pedig már a díjazott projektek megvalósulását, valamint a 6.évad meghirdetését is ünnepeltük.

A 6 kategória győztes projektjeiről készült bemutató kisfilmeken ez alkalommal is ügynökségünk dolgozott, melyeket először az őszi gála keretein belül tekinthetett meg a nagyközönség. A kisfilmek célja, hogy segítségükkel kreatív módon kerüljenek bemutatásra azok az egyedi, innovatív ötletek, amelyeket a Richter Anna Díj jóvoltából tudtak megvalósítani a díjazott csapatok.

A projektfilmek sokszínűségét tükrözi, hogy idén többek között forgattunk az Országos Onkológiai Intézetben, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban, de egyéb olyan egészségügyi és szociális intézményekben is megfordultunk kameráinkkal, mint például egy idősek otthona, vagy egy géndiagnosztikai központ.

A Richter Anna Díj immár 2018 óta igyekszik felhívni a figyelmet az egészségtudatosság és a társadalmi jóllét fontosságára, az évről-évre meghirdetett pályázati lehetőséggel pedig az egészségügy, oktatás, kutatás, valamint a gyógyszerészet területein dolgozó szakemberek számára kíván inspirációt és anyagi támogatást nyújtani elképzelt projektötleteik megvalósításához.

Bővebb információk a www.richterannadij.hu weboldalon, a www.facebook.com/richterannadij Facebook oldalon, valamint a https://www.youtube.com/@RichterAnnaDij Youtube csatornán találhatók a Díjról.