rólunk

A Merlin Communications Magyarország első lifestyle kommunikációs ügynöksége. Hogy mit jelent ez? A Merlin a márka-, termék- vagy vállalati kommunikációt a célcsoport életstílusa felől közelíti meg, és ez alapján olyan releváns ügyfélélményt kínál, amely biztosítja a márka megkülönböztetését, és a lojalitás megerősítését.


Kommunikációs ügynökségünk filozófiája az, hogy olyan ügyfélélményt teremtsünk, amely alkalmas a márkák közti eligazodásban kézen fogva vezetni a fogyasztót.

A vásárlók a digitális világ lehetőségeinek köszönhetően ma már sokkal korábban lépnek be az üzleti folyamatokba, mint korábban, és tovább is tartózkodnak ott. Egy termékkel, szolgáltatással kapcsolatos információikat számtalan formában, s szinte megszámlálhatatlan csatornán szerzik be, s mire a vásárlás pillanatához érnek, már a döntéshez szükséges információk hetven százalékával rendelkeznek.

Ebben a folyamatban játszanak kulcsszerepet azok az ÉLMÉNYEK, amelyek a fogyasztókat érik a termékkel, szolgáltatásokkal, márkákkal kapcsolatban. Ezek nyújtanak segítséget a vásárlás döntési folyamatában. A márkák által nyújtott állandó ügyfélélmény szükséges a márka iránti lojalitás fenntartásához.
Mást jelent azonban egy termékkel, szolgáltatással kapcsolatos élmény az újságíró, mást a termék elsődleges üzleti célcsoportja, és megint mást az adott márka munkatársai, tulajdonosai számára, sőt egészen mást jelent a B2B piacon.

Annak érdekében, hogy egy márka, termék vagy vállalat kommunikációját is valós élménnyé tegyük, hogy hordozza mindazt a pozitív tartalmat, ami adott termék, márka sajátja, nagyon alaposan kell ismerni a vele kapcsolatba kerülők életstílusát, fogyasztói szokásait. Ezért lett számunkra a lifestyle, az ÉLETSTÍLUS az alapja annak, ahogyan a célcsoportokat megközelítjük.

Az elmúlt 15 év során partnereink számára sosem csak egy bizonyos kommunikációs eszközben, csatornában gondolkodtunk. Mindig törekedtünk olyan megoldásokra, amelyek a célcsoport tagjai által követett ÉLETSTÍLUSOKNAK leginkább megfeleltek, s így a márka, termék, vállalat üzeneteinek leghatékonyabb célba juttatását biztosították.
Az  ÉLETSTÍLUS alapú kommunikációnk az évek során egyre hatékonyabbá vált, ahogy mi is egyre több ismeretet, tudást szereztünk a témában. Kollégáink folyamatosan képzik magukat, de rengeteg ismeretet szereztünk a partnereinkkel közös munkák során is. Értjük és érezzük, hogyan közelítsünk egy-egy társadalmi szegmenshez, legyen a megkülönböztető kritérium akár a kor, a nem, a szakmai irányultság, vagy a társadalomban betöltött pozíció.

És miután bennünket a filozófiánk vezérel, ami nem korlátozható egy-egy zárt kommunikációs területre, bátran javaslunk integrált megoldásokat is.

Elgondolásunk következetességét sok hosszútávú partnerünk, ügyfelünk, és rangos szakmai díjaink igazolják.
Tizenöt éve bizonyítunk nap mint nap – tegyen próbára bennünket!

VISSZA

szakterületeink

aktuális

kapcsolat

cég neve:
Merlin Communications Magyarország Kft.
cég rövidített neve:
Merlin Communications Kft.
cím:
1025 Budapest, Törökvész út 33-37
telefon:
06 1 336 2700

ügyvezető igazgató:
Wendler Tamás
szakmai szervezeti tagságok:
MAKSZ
adószám:
11951735-2-43
cégjegyzék-szám:
Fővárosi Bíróság 01-09-684890

bankszámlaszám:
12001008-00376848-00100001
IBAN:
HU 2312 0010 0800 3768 4800 1000 01
SWIFT CODE:
UBRT HUHBre