2019. március 8-án, díjátadó gála keretében került kihirdetésre a Richter a Nőkért program új kezdeményezéseként meghirdetett Richter Anna Díj pályázat 5 nyertes csapata, akik összesen 20 millió forint támogatást kaptak a Richter Gedeon Nyrt.-től innovatív ötleteik megvalósítására.

A Richter Anna Díj célja, egyrészt hogy inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket olyan újszerű ötletek megvalósításában, amelyek innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy fejlődéséhez, megkönnyítve az ott dolgozók mindennapjait. Másrészt célja ezen ötletek és megvalósulásuk bemutatása a nagyközönségnek.

Ügynökségünk tervezte és készítette a program weboldalát, a bemutatkozó anyagokat (zsűri kisfilmek), valamint az ünnepélyes díjátadó gálaest szervezési és lebonyolítási feladatait végezte. A megvalósítás bemutatásában is lesz szerepünk, addig is bővebb információ található a program honlapján www.richterannadij.hu és a www.facebook.com/richterannadij oldalon.